Junior Financial Controller

Job description

Camptoo

“De Airbnb op wielen”, zo kan het concept van Camptoo het beste omschreven worden. De missie van Camptoo is om mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten meemaken en delen. Alleen dat willen we wel doen met zo min mogelijk belasting voor het milieu. We vinden het belangrijk dat iedereen in de toekomst ook nog kan genieten van avonturen in de mooie natuur om ons heen. Bij Camptoo hopen we dat het delen van campers er uiteindelijk voor zorgt dat alle campers die er zijn meer gebruikt worden en minder stilstaan. Zo hoeven er minder campers geproduceerd te worden, terwijl er meer mensen kunnen genieten van een leuke campervakantie.


We zijn een jonge, snelgroeiende scale-up en inmiddels laten wij mensen in acht verschillende landen genieten van een kampeervakantie in een gedeelde camper. Daar komt wel bij kijken dat de administratie een serieuze omvang heeft aangenomen en wij de hulp van ambitieuze Junior Financial Controller kunnen gebruiken om onze groei door te zetten.

Hoe jouw dag eruit ziet als Junior Financial Controller bij Camptoo

Als Junior Financial Controller bij Camptoo ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van de administratie van alle entiteiten. Je begint je dag dan ook met wat administratieve taken om er samen met de junior administrateur voor te zorgen dat alles goed verantwoord is in Exact Online. Als het nodig is heb je hierover afstemming met het accountantskantoor in Nederland dat een deel van onze Nederlandse administratie voert. Daarna is het tijd om mee te werken aan de analyse en rapportage van onze financiële prestaties. Je duikt de bedrijfsvoering in en helpt mee met goede adviezen over de financiële procesinrichting. Deze adviezen bespreek je samen met de Head of Finance en samen maken jullie een plan om de adviezen in de praktijk te brengen.


Camptoo groeit snel waardoor de verantwoordelijkheden en complexiteit ook steeds groter wordt, hierdoor is geen enkele dag hetzelfde is en blijven we onszelf constant verder ontwikkelen.


Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

  • Het controleren van de balansposten en het periodiek opstellen van balansspecificaties- en analyses;

  • Het ondersteunen van de financiële processen, maar ook de interne- en externe financiële rapportage;

  • Opzetten en uitvoeren van data gedreven controles op de gevoerde administratie;

  • Je ruimte pakken voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid om de finance afdeling verder vorm te geven, je speelt hierbij een belangrijke rol in de verdere groei van de organisatie;

  • Beantwoorden van financiële vragen van collega's.


Dit ben jij

Je bent een gedreven en ambitieuze young professional die graag mee denkt in kansen en mogelijkheden. Je draait je hand niet om voor een uitdaging en bent gemotiveerd om mee te bouwen aan onze missie. Je ziet snel waar processen verbeterd kunnen worden en werkt graag samen met je collega’s om die resultaten te behalen. In deze functie werk je samen met de junior administrateur, de business controller en de Head of Finance. We zijn een jong team en hebben ruime ervaring die we graag met jou delen.

Requirements

Functie-eisen

  • Afgeronde WO of HBO-studie in een bedrijfskundige of economische richting
  • Ervaring in een financiële rol (Controlling, Accounting, Reporting)
  • Je bent nauwkeurig en analytisch
  • Ervaring met Excel en accountingsoftware
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een grote pre


De functie is voor 32-40 uur per week. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden maar op ons creatieve kantoor in Bink36 is ook altijd een tafel voor je vrij!  


Let op: we hebben geen behoefte aan een ZZP-er of administratiekantoor.

We ontvangen graag je CV en motivatie: deze mag je richten aan Helene de Jongh.